HOE WERKT HET

vinkje Ons bedrijf organiseert tijdens het fruitseizoen enkele plukdagen zodat u bio fruit vers en aan een aantrekkelijke prijs kan plukken.

vinkje Betaalmiddel cash

vinkje "Proef hier aan de kassa en geniet. In de tuin eten we niet"

vinkje U bent welkom met uw gezin maar wees u ervan bewust dat het meeste fruit fragiel is. Samen plukken is de boodschap. 1 volwassene per 2 kinderen is aangeraden. T.e.m. 4de leerjaar moet er samen geplukt worden.

vinkje Geen inkombedrag, wel minimale plukhoeveelheid.

↓ lees verder

20180707_115730

Als u aankomt, ziet u een tuinhuisje.  U kan zien wat rijp is en wat de prijs is. Op het veld ziet u waar u mag plukken aan de  bordjes.

U neemt een bolderkar, kruiwagen of mandje met potjes en gaat het veld in. U mag ook steeds eigen wegwerppotjes meebrengen of deponeren voor anderen.

U plukt wat u zelf graag lust (onze leuze: proef aan de kassa en geniet, in de tuin eten we niet). Reserveren is niet nodig. Inkom is gratis (wel minimale plukhoeveelheid). We vragen met aandrang aan de mensen met kinderen, SAMEN te plukken. Wat evident is voor volwassen is dit niet voor kinderen!

Als u klaar bent, rekent u eenvoudigweg af aan de kassa. We zitten in het veld dus bancontact is niet aanwezig.

Verpakking is aanwezig maar breng gerust een eigen mandje of doosje mee (zware potjes vb. meer dan 50g kunnen eerst afgewogen worden).  De natuur apprecieert het!  Ook een schaar, mes en eventueel tuinhandschoenen kunnen erg handig zijn.

20180707_115730